torsdag den 3. maj 2018

Hvis Europa skal overleve har vi brug for at forene nationerne. Det ønsker amerikanerne naturligvis ikke, da der har overtaget den gamle britiske udenrigspolitiske linje, som går ud på at splitte konkurrenterne, så de ikke kan samarbejde. Derfor forsøger amerikanerne med økonomiske, ideologiske og militære midler at splitte Europa, for deres rædsel nummer et er at et forenet Europa skulle få den nærliggende ide, at man kunne samarbejde og handle om Rusland.

USA foretrækker at europæerne køber dyrere og dårligere varer i USA frem for at vi køber dem i Rusland, men spørgsmålet er om denne strategi kan fortsætte. Nu kommer kinesernes Belt & Road initiativ nemlig ind i billedet, og det betyder at kinesiske varer kommer billigt til Europa gennem Rusland. Det bryder maerikanerne sig ikke om. De ønsker fremgang for sig selv og splittelse, krig og undergang for deres konkurrenter, f.eks. Europa.

Europæerne tror, at fordi de er medlem af Nato, så beskytter USA dem. Intet kunne være mere naivt. Europæerne må selv sørge for deres egen sikkerhed, og denne sikkerhed får de ved at have et godt forhold til deres naboer, ikke mindst dem med atomvåben.

Video om et forenet Europa:
https://www.youtube.com/watch?v=Yv6JEWpIIEI

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvis Europa skal overleve har vi brug for at forene nationerne. Det ønsker amerikanerne naturligvis ikke, da der har overtaget den gamle br...